21 ani de liderism în predarea

limbilor străine

Catedră cu metodişti profesionişti, care muncesc în continuu la îmbunătăţirea programelor de studiu

În scrieti-vă la cursuri

Catedră cu metodişti profesionişti,

care muncesc în continuu la îmbunătăţirea programelor de studiu

Metodă ce permite depăşirea barierelor lingvistice psihologice.

ÎN FORMARE

Şcoala de Engleză pentru Copii 5-12 ani

Programa de dezvoltare pentru copii

O ocazie nemaipomenită pentru copii dumneavoastră de a petrece vara vesel şi cu folos.

Veniți va fi interesant!

Cum poți deveni studientul nostru?

Orarul examenelor TOEFL

  • 19 Apr 2016
    Orarul examenelor TOEFL pentru 2016. №1---22 aprilie №2---7 mai №3---21 mai №4---3 iunie №5---11 iunie №6---25 iunie №7---15 iulie №8---23 iulie №9---6 august №10--13 august

Istoria Studium Plus

Centrul de Studiere a Limbilor Străine „Studium”, membru al Asociaţiei Instituţiilor de Învăţămînt „Univers-Moldova”, a fost fondat în 1993. 

De 21 de ani am folosit  experiența acumulată și am îmbunătățit activitatea noastră , am dezvoltat noi metode și programe, care îndeplinesc cele mai recente cerințe și tendințe internaționale . Datorită unui management eficient, astăzi ”Studium Plus” S.R.L. deține doua filiale de succes.

Obiectivul principal al centrului este –instruire personală, profesională și calitativă. ("Personal, Professional, Quality Learning")

Noi, întotdeauna, ținem cont de interesele clienților noștri și suntem responsabili pentru calitatea de predare la cursurile noastre. Am dezvoltat programe pentru toate nivelurile –de la începători pâna la avansați, care îndeplinesc toate cerințele chiar și acele ale celui mai exigent client . Pe lânga programele standard, oferim și cursuri de engleza de afaceri, și cursuri de limbi străine de specialitate pentru o varietate de domenii. Toți profesorii noștri  au o înaltă calificare și cei mai mulți au ani de experiență de predare.

Acum, ”Studium Plus” S.R.L. –este centrul în care formarea dă audienților libertatea necondiționată pentru ei înșiși în deschiderea altor limbi și țări. Misiunea companiei este de a oferi clienților săi libertatea de a comunica pe picior de egalitate, aflânduse în orice țară din lume, și în mod eficient să atingă obiectivele lor, fără obstacole în formă de barierei lingvistice. Această posibilitate o avem datorită bazei metodologice unice, și principiului de lucru care s-a îmbunătățit în decursul a 21 de ani.

Noi tratăm studenți așa cum vrem ca ei să ne trateze pe noi!